Середа, 24.04.2024, 04:14Вітаю Вас Гість | RSS
Live with English
Меню сайту
Let's be friends
center
Код кнопки нашого сайту:
Статистика
Besucherzahler
счетчик посещений
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53

Блог


Головна » 2015 » Жовтень » 17 » Що таке технологія ІНТЕРАКТИВНИЙ ПЛАКАТ?
22:51
Що таке технологія ІНТЕРАКТИВНИЙ ПЛАКАТ?
Інтерактивний плакат - електронне освітній засіб нового типу, що забезпечує високий рівень залучення інформаційних каналів сприйняття наочності навчального процесу. У цифрових освітніх ресурсах цього типу інформація пред'являється не відразу, вона «розгортається» залежно від керуючих впливів користувача. Інтерактивний плакат як ніяке інше засіб дозволяє варіювати рівень занурення в тему.
Новизна досвіду використання інтерактивного плаката полягає в комплексному підході до застосування мультимедійних технологій при вивченні певної щодо замкнутої теми шкільної програми.
В залежності від середовища, в якому створювався плакат, кожен має свої переваги і недоліки. Наприклад, якщо ви приготували плакат в POWER POINT. Вам не потрібен інтернет, але хороший плакат, зроблений в цій програмі займає досить великий обсяг і має набагато менше інформативних можливостей. Якщо ви зробили плакат в Glogster, вам необхідна хороша швидкість інтернету для роботи в класі. Але такий плакат буде більш інформативний.
Глоги, glogs (поєднання слів Графічний + БЛОГ, graphical blogs) - це мультімедійні веб-сторінка або мультимедійний постер.
В Глогах можна розміщувати свої малюнки та фотографії в різні точки сторінки, вибирати розміри зображень, їх взаємну орієнтацію, закачувати музику і відео, включати мультимедіа кнопками різних програвачів, вставляти посилання на зовнішні ресурси, і т.д. Іншими словами, все, що можливо в блогах, - але вже грунтуючись на візуальної, а не текстовій формі подачі інформації.
Необхідно відзначити дуже важливий момент. Частина даної соціальної мережі - це Освітній Глогстер (Glogster EDU). Ця частина спеціально зроблена таким чином, що вчитель має право створити свою групу, клас, зареєструвати і запросити дітей. Навчання та робота над проектами є приватними, а ось можливість публікації остаточного проекту - визначається рішенням вчителя. На жаль Освітній Глогстер (Glogster EDU) платний, але є 30 денна безкоштовна версія.

Головна функція інтерактивного плаката - забезпечити високий рівень наочності, причому інформація пред'являється не відразу, розкривається відповідно до діями користувача, що, крім усього іншого, ще й дозволяє варіювати глибину занурення в тему.

 

by http://wengerteachermarina.blogspot.com/

Переглядів: 795 | Додав: TeacherTania | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі
A Cupcake for the Teacher
Photobucket
Down Under Teacher
Teacher by the Beach